Welkom bij Van Daatselaar Assurantiën

Van Daatselaar Assurantiën in Hoogeveen is opgericht in 1991 door de heer Koos van Daatselaar. Na een dienstverband van vele jaren bij RVS Verzekeringen heeft Koos besloten de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap. Vanuit zijn woning in Alteveer (gemeente De Wolden) bezocht Koos dagelijks zijn klanten in en rond Hoogeveen.

Na een aantal jaren is een kantoorlocatie geopend aan de Alteveerstraat, vervolgens een verhuizing naar een pand gelegen aan Het Haagje, in 1999 is het kantoor gevestigd opnieuw aan de Alteveerstraat in Hoogeveen. Sinds juni 2014 zijn wij gevestigd aan het Beukemaplein 16 (voormalig pand huisartsenpraktijk De Beuken en oogziekenhuis Zonnestraal) in het centrum van Hoogeveen. Op deze geheel gerenoveerde locatie hebben wij meerdere spreekruimtes waar wij onze cliënten meer privacy kunnen aanbieden. Daarnaast beschikken wij over eigen parkeerplekken. Een nieuwe locatie heeft ons doen besluiten tot een geheel nieuw logo passend bij onze nieuwe huisstijl en daarbij een up to date vernieuwde website.

1e logo

– Eerste logo oude_logo – Tweede logo –

logo_vandaatselaar

– Huidige logo-

In 2009 hebben Peter Staaks en Peter Kip, beiden op dat moment al vele jaren in loondienst van Van Daatselaar Assurantiën het kantoor overgenomen van Koos. In de loop van de jaren is het kantoor uitgebreid met een aantal medewerkers.

Volledig adviesvrij
Wij zijn volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van een bepaalde financiële instelling. Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele financiële instelling heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal. Onze uitgebreide kennis en uitstekende reputatie bieden ons toegang tot een groot gedeelte van de financiële markt, wat voor onze klanten een waarborg voor optimale zekerheid is.

Bij onze bemiddelingsactiviteiten zijn wij vrij die verzekeringsmaatschappijen en banken (hierna genoemd financiële instellingen) te selecteren die het best past bij het risicoprofiel van onze klant. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die financiële instellingen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursinstellingen. Wij bepalen zelf wie deze financiële instellingen zijn.

Wat doen wij?

» Verzekeringen
» Hypotheken
» Financieringen

Onze medewerkers

Peter Staaks

Stuur een email

Peter Kip

Stuur een email

Mark Vos

Stuur een email

Alise Tigelaar

Stuur een email

Mardjana Kleine

 

Stuur een email

 

Daniëlle Harmsen-Wiltjer

Stuur een email

Comments are closed.