Koos van Daatselaar in memoriam 1949-2020

Van Daatselaar Assurantiën in Hoogeveen is opgericht in 1991 door de heer Koos van Daatselaar. Na een dienstverband van vele jaren bij RVS Verzekeringen heeft Koos besloten de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap. Vanuit zijn woning in Alteveer (gemeente De Wolden) bezocht Koos dagelijks zijn klanten in en rond Hoogeveen.

Na een aantal jaren is een kantoorlocatie geopend aan de Alteveerstraat, vervolgens een verhuizing naar een pand gelegen aan Het Haagje, in 1999 is het kantoor gevestigd opnieuw aan de Alteveerstraat in Hoogeveen. Sinds juni 2014 zijn wij gevestigd aan het Beukemaplein 16 (voormalig pand huisartsenpraktijk De Beuken en oogziekenhuis Zonnestraal) in het centrum van Hoogeveen. Per 1 oktober 2009 heeft Koos het bedrijf over gedaan aan beide werknemers Peter Kip en Peter Staaks.

Met een enorme droefheid hebben wij op 24 november 2020 kennis genomen van het overlijden van onze oud-werkgever, vriend en oprichter van Van Daatselaar Assurantiën.  Zijn interesse voor het kantoor en voor onze collega’s is altijd groot geweest en gelukkig ook gebleven.

Iedereen kent Koos en Koos kende iedereen. Wij zullen hem ontzettend missen en blijven herinneren als een bijzonder betrokken en warm persoon, zijn zakelijk inzicht zullen voor altijd een voorbeeld voor ons blijven. Koos van Daatselaar is en blijft voor altijd verbonden aan Van Daatselaar Assurantiën!

 

Comments are closed.