Financieringen

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Er kunnen momenten in ons leven zijn dat u de behoefte heeft aan extra geld bijv. voor de aanschaf van een auto of caravan, de kosten van een verbouwing of onverwachte kosten waar u financieel geen rekening mee heeft gehouden. Om deze kosten te financieren, kunt u een lening overwegen.

Dit kan door te kiezen voor de juiste financieringsvorm en de meest aantrekkelijke rente.

Een financiering is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw financiering belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Wij geven u advies over de verschillende financieringsvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke financiering het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren.

Financieringsvormen

Financieringen zijn er in verschillende vormen. Daarom is er altijd een financiering die bij u past.

Bent u op zoek naar extra geld? Neem dan contact met ons op voor een gedegen financieringsadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele financieringsaanvraag van begin tot het eind.

Comments are closed.