BELEID VAN DAATSELAAR ASSURANTIËN INZAKE HET CORONAVIRUS

maart 16, 2020

 

 

 

 

Als uw tussenpersoon hebben wij vanwege de uitbraak van het coronavirus in een eerder stadium intern reeds een aantal preventieve maatregelen genomen, in lijn met de adviezen van het RIVM en het kabinet. Vanwege de evolutie van het virus in de afgelopen tijd is er vanaf vandaag echter besloten om de maatregelen verder op te schroeven om hiermee een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico’s voor onze klanten en medewerkers maximaal te beperken.

BEREIKBAARHEID VAN DAATSELAAR ASSURANTIËN

Vanaf vandaag kan de bezetting op ons kantoor beperkter zijn. Onze openingstijden blijven ongewijzigd: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Wij zijn en blijven gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar op 0528-221107 en info@vandaatselaar.nl

Ook aan de kwaliteit van onze dienstverlening verandert niets en wij blijven volledig operationeel. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld schademeldingen gewoon in behandeling worden genomen. Ook alle andere werkzaamheden vinden doorgang.

BEZOEKEN WORDEN GEMINIMALISEERD

We hanteren de volgende werkwijze voor onze medewerkers: we gaan niet naar een klant als de afspraak ook telefonisch kan plaatsvinden of uitgesteld kan worden. Indien die mogelijkheid niet bestaat of niet gewenst is vanwege hoge urgentie, dan checken we vooraf of er sprake is van een verhoogd risico op besmetting en nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen. Tot nader order wordt er geen extern bezoek ontvangen op ons kantoor in Hoogeveen.

Mochten er zich op korte termijn nog wijzigingen voordoen in ons beleid, dan zullen wij dat op via onze social media-kanalen communiceren.

Bij voorbaat danken wij iedereen voor hun begrip en medewerking.

Comments are closed.