Overname klanten Jan Timmer

Met  ingang van maart 2015 heeft  de heer Jan Timmer helaas moeten besluiten zijn bedrijfsactiviteiten met betrekking tot assurantieadviesburo Timmer in Hollandscheveld te beëindigen. De curator van assurantieadviesburo Timmer heeft besloten de portefeuille van het kantoor per direct over te dragen aan Van Daatselaar Assurantiën in Hoogeveen.

Voor al uw vragen, wijzigingen of een eventuele schademelding inzake uw verzekeringen, hypotheek of financieringen kunt u met ingang van heden contact met ons kantoor opnemen. Uw huidige verzekeringen, hypotheek of financiering worden ongewijzigd voortgezet, u hoeft dan ook niet ongerust te zijn dat u niet meer verzekerd bent.

Van Daatselaar Assurantiën is een traditioneel kleinschalig kantoor welke in 1991 zijn deuren heeft geopend. Ons team bestaat uit enthousiaste en vakkundige medewerkers welke u graag te woord willen staan met betrekking tot al uw verzekeringen, hypotheek en financieringen. Ook kan ons kantoor zorgdragen voor uw jaarlijkse belastingaangifte.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Hoogeveen. Ons kantoor betreft een zogenaamd ‘inloop’ kantoor, dat wil zeggen dat u zonder een afspraak te maken tijdens kantooruren bij ons binnen kunt stappen. Vanaf dat moment merkt u ook de gemoedelijkheid en betrokkenheid waarmee wij werken en waarmee wij u te woord willen staan. Hieronder treft u onze gegevens aan.

Inmiddels zijn wij verheugd u te kunnen meedelen dat de dochter van de heer Timmer, Fransien werkzaam is bij ons kantoor. Fransien was voorheen werkzaam bij haar vader.

Wij ontmoeten u graag voor een nadere kennismaking.

Comments are closed.