Avero Achmea stopt met verzekeringen voor particulieren

Wij zijn blij dat u klant bij ons kantoor bent en daarmee vertrouwt op ons advies, wij doen altijd ons best om de best passende verzekeringen voor u af te sluiten. In het verleden hebben wij voor u één of meerdere verzekeringen afgesloten bij verzekeraar Avéro Achmea. Onlangs hebben zij besloten om te stoppen met het aanbieden van verzekeringen aan particulieren. De verzekeraar wil zich volledig gaan richten op het aanbieden van verzekeringen aan bedrijven.

De huidige verzekeringen van particuliere klanten zal worden beëindigd per de hoofdpremievervaldatum in de periode vanaf 31 maart 2018 tot 1 april 2019. Avéro Achmea zal u hiervan ook persoonlijk schriftelijk 3 maanden van te voren op de hoogte stellen. Om toch vanaf de beëindigingsdatum goed verzekerd te zijn hebben hebben wij voor u onderzocht bij welke verzekeraar wij het beste uw verzekeringen kunnen voortzetten.

In AnsvarIdéa Verzekeringen hebben wij voor u een uitstekend alternatief gevonden om uw verzekeringen tegen een gelijke premie en met prima polisvoorwaarden, over te nemen. AnsvarIdéa is een duurzame verzekeraar, sinds 1967 actief in Nederland, waar persoonlijk contact en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Meer informatie over AnsvarIdéa vindt u op de website www.ansvaridea.nl. Uiteraard blijven wij uw contactpersoon voor het beheer van uw verzekering(en).

Wij zorgen er voor dat uw verzekering(en) per hoofdpremievervaldatum overgaan. Vanaf deze datum bent u dus verzekerd bij AnsvarIdéa. Uw nieuwe polis(sen) ontvangt u omstreeks de hoofdpremievervaldatum. Wilt u deze oversluiting liever niet of op een andere manier? Dan verzoeken wij u om dit binnen 14 dagen bij ons kenbaar te maken. Dit kan telefonisch, 0528 – 221107 of per email op info@vandaatselaar.nl.